default-header

Moorddiner - Dia De Los Muertos

Eindelijk kunnen we meer vertellen over dit event. Wij zijn er súper enthousiast over!

Ga jij mee naar Mexico?

Wanneer is het?

Moorddiner – Dia De Los Muertos wordt gespeeld op 27 juni. Om 18.30u gaan de deuren open en om 19.00u starten we met het moorddiner

Wat is het?

We gaan een avondvullend programma voor jullie neerzetten. Een soort Cluedo en Escaperoom in één! Het spel is avondvullend en minstens één teamlid moet in het bezit zijn van een smartphone. Het spel gaat als een rode draad door de avond heen. Tussendoor serveren we een bijpassend 3-gangen menu (keuze uit vis, vlees of vega), geheel in het thema van de avond. Heb jij zin in een culinaire rondreis door Mexico?

Voor wie is het?

Voor iedereen die een rechercheur in zich heeft schuilen… Ben je goed met puzzels en codes? Kun je logisch nadenken? Dan zou je weleens de moord op kunnen lossen. Een nieuw uniek concept: probeer er met in teams van minimaal twee en maximaal zes personen achter te komen wie de dader is. Zorg ervoor dat je de juiste vagen stelt aan de verdachten! Durf jij het aan?

Reserveer direct je plekje!
Ga jij mee naar Mexico?
Ga jij mee naar Mexico?
Ga jij mee naar Mexico?
Ga jij mee naar Mexico?
Ga jij mee naar Mexico?
Ga jij mee naar Mexico?

Meer over deze avond!

Hoe gaat deze editie eruit zien?

Dit jaar ontvingen wij een bijzonder bericht vanuit Mexico-Stad. Op 1 november om 23.55 ontvingen zij een anonieme melding dat waarschijnlijk vier personen zijn overleden. Deze anonieme bron wist hier ook 4 namen bij te geven. Toen de politie de tip ging checken stuiten ze op een bijzonder tafereel. Ze zagen de 4 personen allemaal levend. Tenminste dat leek zo. Toen de 4 personen de politie zagen stormden ze op de politie af. Iedereen beweerde dat iemand, iemand anders had vermoord. De politie was stomverbaasd. Totdat ze realiseerde dat het ondertussen 2 november was. Mochten deze personen daadwerkelijk zijn vermoord is het vandaag extra lastig om daarachter te komen. Aangezien de doden op 2 november gewoon rondlopen en kunnen praten. Daarom heeft de politie jullie hulp nodig! Kom erachter wat er precies gebeurd is. Wie van deze verdachten leven nog, wie van deze verdachten zijn overleden en door wie zijn deze dan vermoord?

Wat zijn de kosten?

De kosten voor deze avond bedragen €50,- p.p. Deze betaal je vooraf om no-shows te voorkomen. Je krijgt een welkomstdrankje bij binnenkomst, een 3 gangen diner en een geheel verzorgde show met live acteurs! Dit is exclusief drankjes. Deze betaal je los aan het eind van de avond.

Reserveer direct!
Meer over deze avond!
Meer over deze avond!
Meer over deze avond!
Meer over deze avond!
Meer over deze avond!
Meer over deze avond!