default-header

Nieuw concept - Shared dining

Ontdek ons nieuwe concept. We gaan af van het traditionele ‘een gerecht per persoon’, maar gaan er juist voor om allerlei kleine gerechtjes (in de vorm van een tussengerecht) op tafel te zetten en lekker samen te delen.

Shared dining

Ben je op zoek naar een unieke culinaire ervaring waar gezelligheid en samenzijn centraal staan? Dan ben je bij Eetcafé De Tump aan het juiste adres! Vanaf 1 mei 2024 draait alles om het delen van gerechten met je tafelgenoten, want we geloven dat samen eten nog lekkerder smaakt. Hieronder leggen we uit wat ons Sharing Dinner concept inhoudt:

Wat is Sharing Dinner?
Bij Sharing Dinner draait alles om het delen van gerechten met je tafelgenoten. In plaats van individuele gerechten te bestellen, worden alle gerechten (ter grootte van een tussengerecht) geserveerd om te delen. Dit betekent dat elk gerecht op onze menukaart perfect is om te delen met je gezelschap, zodat iedereen kan genieten van een gevarieerde en gezellige maaltijd.

Shared dining
Shared dining
Shared dining
Shared dining
Shared dining
Shared dining

Hoe werkt het?
Bij het bestellen wordt elk gerecht geserveerd om te delen. Onze vriendelijke bediening helpt je graag bij het kiezen van de juiste gerechten en adviseert over de hoeveelheden, zodat iedereen voldoende kan genieten van de verschillende smaken en gerechten op tafel.

We streven we ernaar om onze gasten een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden, waarbij lekker eten en goed gezelschap samenkomen. Kom langs en ervaar zelf het plezier van ons nieuwe concept!

Bekijk onze menukaart!
Nieuw concept
Nieuw concept
Nieuw concept
Nieuw concept
Nieuw concept
Nieuw concept