default-header

Ribbie Monday

Kom jij ook onbeperkt genieten van onze beroemde spareribs bij Eetcafe de Tump? Op Ribbie Monday bij jij bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen niet wachten je te…

Ribbie Monday bij de Tump

Ben je op zoek naar een heerlijke manier om je maandagavond op te vrolijken? Zoek niet verder! Ribbie Monday staat voor je klaar om je een smakelijke en ontspannen maandagavond te bezorgen. Geniet van sappige spareribs,  een biertje, verse potato wedges, friet, sla én lekkere dips, en dit alles voor een vriendelijke prijs van slechts €37,50 per persoon.

Wanneer? Ribbie Monday is beschikbaar op twee speciale data: 11 december en 18 december.

Bij Eetcafe de Tump kun je genieten van een informele en gezellige sfeer, omringd door vriendelijke mensen die samenkomen om te genieten van lekker eten en goed gezelschap.

Wat kun je verwachten?  Ribbie Monday draait om heerlijke spareribs. We serveren onbeperkte porties sappige spareribs, perfect bereid en geserveerd met lekkere dips. Als je geen fan bent van bier, kun je gerust een verfrissend frisdrankje of lekker wijntje bestellen om je diner compleet te maken.

Hoe kun je reserveren? Reserveren voor Ribbie Monday is eenvoudig. Bel ons op 0475-476561, of reserveer online via ons reserveringssysteem. We raden je aan om snel te reserveren, want vol is vol.

Dus waar wacht je nog op? Reserveer nu en bereid je voor op een gezellige maandagavond vol smaak. Tot dan!

Oh ja, en mocht er iemand geen spareribliefhebber zijn (huh?!), dan kun je natuurlijk ook gewoon van de kaart bestellen!

Reserveer direct je tafeltje! 0475 476561
Ribbie Monday bij de Tump
Ribbie Monday bij de Tump
Ribbie Monday bij de Tump
Ribbie Monday bij de Tump